Hodnocení obchodu na Zboží.cz Zabezpečeno SSL certifikátem AlpiroSSL

Zimní aditivum do nafty WINN´S ICE PROOF FOR DIESEL 250ml

Zimní aditivum do nafty WINN´S ICE PROOF FOR DIESEL 250ml

WYNN´S

250 ml

WY-W22710

Cena s DPH: 165,00 Kč

Popis :

Označení výrobce ICE PROOF FOR DIESEL
Popis Brání zamrzání a parafinaci nafty (na 250 l phm)
Dávkování 1:1000
Info o produktu Zlepšuje tekutost nafty při nízkých teplotách. Chrání naftu proti mrazu do –26°C. Brání vystupování parafinových krystalů v naftě, zachovává tekuté skupenství i při extrémních podmínkách. Chrání palivový systém před korozí. Usnadňuje startování v mrazech.
Použití Pro všechny naftové motory. Přípravek může být aplikován jak pro palivové tak i skladovací nádrže a tanky. Použitelné pro osobní, nákladní automobily, autobusy, lodě, stacionární stroje a topné oleje.
Aplikace Přísadu nalijte do nádrže nebo kanystru ještě před naplněním naftou. Pro dosažení optimálního vúčinku je vhodné přípravek přidat do nafty dříve, než teplota klesne pod 5°C. Do nafty přidat 0,2 až 0,5%, je-li teplota nižší než 5°C.
Objem 250 ml

U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 1602 e-shop systém banan.cz

 

 Zde zobrazená data, zejména celá databanka, nesmí být kopírovany. Data ani celá databanka, nesmí být bez předchozího souhlasu kopírovány, rozšiřovány a/nebo nesmí být toto umožněno třetím stranám. Uvedené jednání bude představovat poškození autorského práva a jako takové bude postihnuto.

  

Čeština Slovenščina