Hodnocení obchodu na Zboží.cz Zabezpečeno SSL certifikátem AlpiroSSL

Přísada pro vyčištění palivového systému Diesel Clean 3 - 500ml

Přísada pro vyčištění palivového systému Diesel Clean 3 - 500ml

WYNN´S

500 ml

WY-W12293

Cena s DPH: 385,00 Kč

Popis :

   
Označení výrobce Diesel Clean 3 (DIESEL EXTREME CLEANER)
Popis Chemické ošetření pro naftové motory, které zajišťuje účinné vyčištění naftového palivového systému.
Info o produktu Kompletní čištění palivového systému při jediném přidání do nádrže. Okamžitě čistí a chrání vstřikovací trysky. Obnovuje a udržuje ideální funkčnost vstřikování Udržuje EGR ventily a turbodmychadlo v čistotě. Obnovuje spalování a výkon motoru. Efektivně chrání a maže vstřikovací trysky a čerpadla. Nahrazuje nedostatečné mazání při použití nafty s nízkým obsahem síry a chrání proti Opotřebení zatěžované kovové povrchy ve vysokotlakém čerpadle a ve vstřikovacích Zabraňuje stárnutí(oxidaci) nafty, které je způsobené vysokou teplotou paliva. Omezuje a brání problémům se startováním. Pomáhá oddělovat vodu od nafty a chrání palivový systém. Předchází ucpání palivového vedení a znečištění palivového filtru. Snižuje emise výfukových plynů. Neškodí katalyzátorům ani filtrům pevných částic.
Použití Pro všechny naftové motory – s nepřímým i přímým vstřikováním (Common - Rail nebo čerpadlo-tryska). Pro naftu nebo bionaftu s přísadou biosložky až do výše 30 % (B30). Doporučuje se použít každých 10.000 km.
Objem 500 ml

U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 1601 e-shop systém banan.cz

 

 Zde zobrazená data, zejména celá databanka, nesmí být kopírovany. Data ani celá databanka, nesmí být bez předchozího souhlasu kopírovány, rozšiřovány a/nebo nesmí být toto umožněno třetím stranám. Uvedené jednání bude představovat poškození autorského práva a jako takové bude postihnuto.

  

Čeština Slovenščina